пʼятницю, 5 січня 2018 р.

Чому екологічні скриньки?

Екологічні скриньки

Скриньки виготовлені з натуральної деревини, що відібрана власноруч та росла в саду або в лісі. Фанера ФК класу  Е-1 є  безпечним деревинним матеріалом. Для склеювання використовується якісний та безпечний клей ПВА Puiduliim В3. Опорядження - лляна олія або суміші олії та воску. Ніякого лаку! В результаті ми отримуємо виріб, який має виражену текстуру (малюнок волокон деревини), має приємний запах олії, приємну на дотик шовковисту поверхню.

Про олію. Лляна олія 100% натуральний та безпечний продукт, що виготовляється з насіння льону. Крім здатності захищати дерево, натуральна лляна олія володіє потужними захисними властивостями від таких неприємностей, як гниття і псування дерева від часу, різноманітних видів цвілі, безлічі грибків, шкідливих мікроорганізмів. Це хороший натуральний природній антисептик. Також лляна олія захищає від псування виробів комахами, такими як мурахи, короїди та ін., так як ця живність не любить деревину, покриту захисними засобами.


Лляна олія надає дереву і підкреслює його природний відтінок, виділяє рельєф та підвищує контрастність текстури деревини. Виріб після просякнення олією продовжує дихати, не дивлячись на набуті вологовідштовхувальні властивості. Після просочення лляною олією, на поверхні деревини не залишається тонесенької захисної полімерної плівки, що властиво більшості лакофарбових і захисних фінішних покриттів.

Немає коментарів:

Дописати коментар